Sikker e-handel

Siden bruger en sikker forbindelse

Hurtig levering

1-3 hverdage på lagervarer

14 dages returret

Send varen retur i ubrudt emballage

Hurtig kundeservice

E-mail, telefon og Facebook

Mixpro udvider i 2018

Det er med glæde, at vi kan meddele, at Mixpro i 2018 udvider sin forretning i både størrelse og geografi. Mixpro har i januar opkøbt Diskotekerne.dk og vil fremadrettet kunne servicere kunder både øst og vest for Storebælt, med lokation i Lunderskov og Skovlunde.

”Det har været en vigtig brik i vores strategi, at vækste forretningen og fortsat holde fast i vores nærvær og kvalitet i det vi tilbyder,” siger Morten Nielsen, direktør for Mixpro A/S. ”Derfor forener vi kræfterne og bruger den synergi, der er at hente i den erfaring, som begge forretninger bygger på.”

Man vil fortsat møde de kendte ansigter fra begge sider med Morten Nielsen og Jes Hartmann, der begge har arbejdet i branchen i de sidste 25 år. ”Vi har set et godt match i vores samarbejde og har et klart mål om at styrke Mixpro som leverandør til det professionelle marked og Diskotekerne.dk som det foretrukne valg for private udlejninger,” siger Jes Hartmann, partner i Mixpro A/S.

Ovenstående betyder i det daglige små ændringer som nyt CVR-nummer og bankoplysninger, men ellers holdes der fat i de værdier og kvaliteter, som begge parter har opbygget gennem årene, med kunder og knowhow forrest.

Vi ser frem mod et spændende 2018 sammen med Danmarks bedste kunder og samarbejdspartnere!

Med venlige hilsener,
Jes Hartmann og Morten Nielsen


Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, er I selvfølgelig altid velkommen til at ringe på tlf. 76 40 06 93 eller sende os en mail på mixpro@mixpro.dk (eller bare besvar denne mail)