Sikker e-handel

Siden bruger en sikker forbindelse

Hurtig levering

1-3 hverdage på lagervarer

14 dages returret

Send varen retur i ubrudt emballage

Hurtig kundeservice

E-mail, telefon og Facebook

Benediktes

Hos Benediktes var vores opgave at skabe en dynamisk atmosfære, både hvad angår lyd og lys. Det skulle være således at man udfra lyset kunne give gæsterne en ny oplevelse hver gang de kom, samtidig med at der skulle lægges vægt på det elegante og stilrene.

Stedet består af 2 etager: stueetagen, med Café/Restaurant og 1. sal med Bar/Diskotek. Det var her vigtigt at der var en rød tråd igennem designet på begge etager.

1. sal er lysmæssigt blevet designet således, at stedet dynamisk kan ændre stemning igennem farver. Til dette formål valgte vi at bruge indbygningspots, der med 16,4 millioner forskellige farver uden problem, kan fremtrylle den helt korrekte farve til hvilket som helst arrangement.

I baren har vi valgt at bruge fiber, hvilket giver et meget jævnt lys, samtidig med at rundinger ikke er til besvær. Her er det ligeledes muligt at skifte farver i fadende effekter.

På dansegulvet er der blevet brugt en blanding af spot movingheads og LED Washmovingheads. Spothovederne giver effekten af lyskegler der fejer rundt i lokalet, mens LED washmovingheadsne giver en bredere effekt, der spreder lys ud over hele dansegulvet.

Fordelen ved at bruge LED er ingen pæreskift, meget lav energiforbrug samt næsten ingen varmeudvikling.

Alle toiletter i hele bygningen er blevet dekoreret med fiberstjernehimmel både i loft og vægge, som fungere som grundlys.

På den udvendige facade var det vores opgave at skabe en rigtig “eyecatcher”.

Her er der blevet brugt LED washlamper både på væggen og i jorden.

På lydsiden var opgaven at skabe et miljø uden synlige højttalere, som ville optage gulvplads. Samtidig skulle det på 1. sal kunne fungere som både Diskotek og lounge på samme tid. Det vil sige høj musik på dansegulvet, mens at der skulle være musik i tale-niveau i resten af lokalet.

For at opnå dette, brugte vi en specialhøjttaler til indbygning til rockfonloft. Her bruges den kraftige højttaler version over dansegulvet, mens at der rundt på resten af stedet, bliver brugt nogle mindre reinforcement enheder, som giver en behagelig og jævnt fordelt lyd.

Hermed kan man have ekstrem høj lyd på dansegulvet med kraftig bas, samtidig med at man 2 skridt væk kan stå og have en samtale.